Ost, öl och sång…

Drycken, maten och sången….

Ikväll så testade vi våra nya ölglas för första gången, glasen kommer från Orrefors serie Difference. I dessa tre glas ska man dricka pils, ale och porter. Vi smakade alla sorter och visst var det så att det var glasen  som gjorde att ölen var så god ;) Mannens stora samling med glasunderlägg kom också väl till pass en kväll som denna. Ni ser, det är inte bara jag som samlar på saker i vår familj …

Sen kom vi till maten, eller i alla fall tilltugget.  Vi valde att servera ölkorv, ost från Svedjan och choklad till ölen. Osten är alltså lokalproducerad i Svedjan nån mil härifrån, smarriga var ostarna.

Sången då, ja, det var vår Superhero, Lilla G, som stod för underhållningen. Han sjöng en massa sånger för oss ;)

Tags: , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.