Skrot på Junibacken

Oj vad vi har varit turister i helgen. Idag har vi varit på Junibacken. Där har man en ny utställning. Man har byggt upp Jan Lööfs värld. Många av hans figurer fanns med i utställningen. Gustav gillade de stora apan mest, och jag gillade scenen där dom spelade mannen med det röda äpplet, det är nog den boken jag kommer ihåg mest.

Två andra bilder på sonen som jag tyckte var fina. På den första var han i Pippis hus och där hittade han det stora golvpuzzlet. Det var Pippi som bakat ut pepparkaksdeg och tryckt ut figurer. Lilla G plockade fint ut alla figurer på golvet och sedan placerade han tillbaka dom. Den andra bilden tror jag att min farfar cykelhandlaren hade gillat. Lilla G gick in i Mulle Mecks cykelverkstad och där plockade han upp bockstyret och ett cykelhjul som han lekte med.

Tags: ,

One Response to “Skrot på Junibacken”

  1. morfar Says:

    Visar bara att Lilla G är en helt normal kille.
    Mekaniska grejor, det är grejor det!
    Fortsätt i den stilen och du kommer att klara dina
    punkor på egen hand.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.