Finnforskraftstation och Rismyrliden

Idag har vi varit på utflykt till två av traktens turistattraktioner. Finnforskraftstation och Rismyrliden.

I Finnfors började vi med att äta lunch på caféet, det var gott och prisvärt, bara maten gör det  värt att besöka stället. Sedan vandrade vi ner mot den gamla kraftstationen och på vägen så fanns det ett ställe som hette teknikboa, ni som har lite äldre barn än Lilla G, besök stället, lite av ett teknikens hus. Det var jättebra. Här lärde sig Lilla G att det finns dockor som ser ut som människor och är fullstora, han har inte bestämt än om man ska vara rädd för dom eller inte….

Nästa stopp var Nybygget, fäboden, Rismyrliden. Här fick man se djur på håll, man kunde inte klappa djuren vilket Lilla G tyckte var tråkigt. Byggnaderna var vackra men, jag vet inte om vi kommer att åka dit igen.

Tags: ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.