Kungliga bröllopet

De senaste veckorna har här i Stockholm gått i kärlekens tecken. Kulmen på alla festligheter var i lördags då Viktoria äntligen fick sin Daniel. Självklart så fanns vi utmed kortegevägen. Vi hade supertur och fick platser längst framme vid staketet trots att vi bara kom 1½ timme före. Sedan gick vi fort genom stan så att vi fick chansen att se när Slupen roddes in nedanför slottet.

Jag har måstat lägga in vårt namn på bilderna eftersom att det är vi som äger rättigheterna till dom. Det är problem med att det stjäls bilder från min blogg och sedan hittar jag dom på andra bloggar där det inte finns någon anteckning om var man har hittat bilden.

Tags:

One Response to “Kungliga bröllopet”

  1. Lisse Says:

    Vilka superfina bilder du fick till!!!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.