Archive for October, 2014

Alla pumpans dag

Friday, October 31st, 2014

Ja, sonen han är påhittig han, han frågade när det är Alla pumpans dag och ja, det måste det ju vara idag! Happy Halloween! Buuuuu Buuu Spöket är köpt på Ö&B och var nästan gratis!

Nosh and Chow

Thursday, October 30th, 2014

Middag på Nosh And Chow, cool ställe med mycket hög ljudvolym! Maten var ok men coolast var i alla fall toaletten!

Sky View på Globen

Thursday, October 30th, 2014

Lilla G hade aldrig åkt Sky View, ja, vad gör man då, jo man åker till Globen och låter barnet åka. Han tyckte att det var riktigt roligt!

Dags att dekorera äppelträdet!

Sunday, October 26th, 2014

Ljusslingorna i vårt äppelträd hade slutat fungera så idag var det dags att ta ner de gamla och sätta upp nya! Mannen jobbade på bra på stegen och så här fint blev det! 400 lampor och 40 meter kabel!

Den här var smaskens!

Saturday, October 25th, 2014

Riktigt god ost! Köp nu till jul!

Skellefteå - Leksand

Saturday, October 25th, 2014

Dagens match var AIK-Leksand, eftersom Lilla G:s faster hejar på Leksand kändes det rätt att gå och titta på den här matchen. Lilla G han gillar det här med hockey skarpt! Skellefteå vann med 2-1 men det var onödigt spännande i slutet!

Älska 0910 på hemmaplan, nej förlåt Älska Skellefteå

Saturday, October 25th, 2014

Idag så var det dags för eventet Älska Skellefteå på hemmaplan, det man tidigare har kallat Älska 0910 och haft i Stockholm och Göteborg i samband med favoritlagets bortamatcher. Eventet i Stockholm har varit bra och man har fått läsa riktiga Norran, träffat företag och ja, träffat många man känner. Här var det ganska dåligt, knappt någon jag kände igen, hög medelålder. Men Lilla G fick i alla fall ställa en fråga, Vem i AIK har mest kraft? Svaret blev Martin Sevc!

Fina lampan

Saturday, October 25th, 2014

Kupongfrossa idag, skickade med mannen den som gav 15% på JT:s och sa att mässing och koppar är inne nu. Det här är vad han kom hem med! Duktig! På Insta har klockan från SKF fått mer uppmärksamhet än den fina lampan och visst, kullagerklockan är också fin!

Tavlan på toan

Saturday, October 25th, 2014

Diskhandduken blev alltså en tavla på toan! Riktigt fin tycker jag att den blev!

Dagens ostbricka

Saturday, October 25th, 2014

Coop har en prisvärd ostbricka, tre rejäla bitar ost och en ganska liten burk marmelad för 100 sek.