Archive for February, 2014

Äntligen sportlov!

Friday, February 28th, 2014

Vi firade att det äntligen är sportlov med att gå till kvartersrestaurangen och äta en god middag! SÅ himla gott!

Glasverandan är städad!

Friday, February 28th, 2014

Jag och Lilla G vi städade glasverandan, nu är våren välkommen hem till oss! Vi passade på att äta mellanmål där ute också!

Äntligen så kom solen tillbaka

Thursday, February 27th, 2014

Solen har varit borta i flera veckor, men nu har den äntligen tittat fram vid några få tillfällen i veckan! Härligt är det att promenera på Rovön och titta på älven!

Nyfixad picknickfilt!

Wednesday, February 26th, 2014

Ni har tidigare sett min fina picknikfilt med hjärtan. Nu var det dags att göra om en till picknickfilt, den här gången en ful ljusblå filt, men det som var bra med den var den plastade baksidan. Sagt och gjort, jag sydde dit en bit tyg som jag samlat på mig, och visst blev det fint!

Äntligen i min samling

Monday, February 24th, 2014

Ja, min samling av lp-skivor har inte varit komplett, men nu så är den det. Wannadies My Home Town! Den skivan ska hängas upp på väggen tillsammans med några till lp-fodral! Ramar har jag köpt på IKEA; som jag har letat, tidigare har jag bara hittat dyra ramar för lp-skivor på Designtorget.

Muminmammas kraftdryck

Monday, February 24th, 2014

Mannen var i Helsingfors på tjänsteresa förra veckan. Han kom hem med en finfin påse te till mig. Han tyckte att jag behövde Muminmammans kraftdryck för att bli frisk! Så himla gott te, det luktade kola, men smaken är jordgubbe och rabarber!

Skridskoåkning med Skelleftea AIK

Sunday, February 23rd, 2014

Vi hade turen att bli inbjudna till att få åka skridskor med Skellefteå AIK på arenan. Tack för det Scandic! Sonen var laddad efter att han fick titta på sin första hockeymatch för några veckor sedan. Att han sedan fick träffa killen som han fick en presentpåse av då nu på isen gjorde inte saken sämre! Vi fick även gå in och titta i A-lagets omklädningsrum! Jag tror att sonen siktar på att bli målvakt, då han tyckte att det var roligast att sitta i målburen och plocka ut puckar!

Söndag morgon och på väg till Byske

Sunday, February 23rd, 2014

Äntligen är vi så friska så att vi kan åka på simskolan! Tidig, solig, söndagsmorgon!

Lördag och vi är äntligen friska!

Saturday, February 22nd, 2014

Vi packade in en hel massa friluftsaktivitetssaker i bilen och åkte till skridskobanan för att träna skridskoåkning, tyvärr så var den inte plogad så vi fick åka vidare till pulkabacken som inte var pistad… men vi lagade god mat och åt ute i det fria!

Vår i köket

Wednesday, February 19th, 2014

Kände att det var dags att förnya gardinerna i köket… jag valde tyget big waves från Littlephant, det blev så himla fint!