Archive for January, 2014

Jesus Christ Superstar

Friday, January 31st, 2014

Idag så var det äntligen dags att få se denna fantastiska föreställning. Vi hade superbra biljetter, i mitten på rad 1, så blir det när man köper biljetter 9 månader före föreställningen!

Pärlade snögubbar

Sunday, January 26th, 2014

I ett av våra fönster hänger nu några jättefina snögubbar som jag har fixat! Jag undrar varför barn älskar den sidan som man struket på bättre än den sidan där man ser pärlornas form….

Mugcake

Sunday, January 26th, 2014

Har läst om dessa mugcakes på olika bloggar. Idag när vi bar ut alla julsaker i förrådet så beordrade jag in microvågsugnen. Ni kanske inte vet det men vi har ingen micro i vårt kök, det rymdes ingen när vi byggde om!

Mugcake var i alla fall superenkelt att göra, blanda alla ingredienser och in 2-3 minuter i micron! Smakade supergott, men bilderna blev inte så snygga!

Vackert i snön

Sunday, January 26th, 2014

Halvsnödagen

Saturday, January 25th, 2014

Idag är det visst halvsnödagen, alltså den dagen då hälften av den snö som ska komma under vintern har kommit. När jag var ut idag med min måttstock så kom jag fram till att det var ungefär 5 cm snö! 5 cm till är alltså det vi kan vänta oss!

Bröstvärmare från Iittala

Saturday, January 25th, 2014

Hittade den här lilla fina skriften från Iittala, se bara så fin deras logga var på den här tiden, 70-tal skulle jag tro… Vi passade i alla fall på att göra en bröstvärmare idag, och oj så gott det blev. Vi kokade upp te, blandade med strösocker och lite cognac! Mumsigt värre!

Vacker soluppgång

Saturday, January 25th, 2014

Tänk så vacker soluppgången kan vara

Chokladprovning

Saturday, January 25th, 2014

Jag fick det här chokladprovningskitet av mannen i födelsedagspresent. Lite roligt var det allt att testa lite olika sorters choklad!

Smarriga pepparkakor i fin burk

Thursday, January 23rd, 2014

Jag köpte den här fina burken med pepparkakor på rea efter jul. Jag hittade etiketter som man kan skriva ut och sätta på burken om man vill förvara annat i den. Om jag nu vill göra det så ska jag nog köpa klisterpapper och skriva ut på det.

Dagen då hörnet fick en lampa

Thursday, January 23rd, 2014

När man plockar bort julen blir det så mörkt i huset och i vårt matrum som är det mörkaste rummet i huset behövs en hel massa ljus. Jag har länge letat efter den perfekta lampan till den här hörnet. När jag var på rean på MIO så hängde den här lampan och väntade på mig. Den passar så bra ihop med vår lampa som vi har över köksbordet!