Archive for July, 2013

O-ringen 2013 i Boden

Monday, July 29th, 2013

Vi passade på att uppleva O-ringen i Boden, sonen sprang miniknat tillsammans med morfar och är något stolt över att han har gjort. Han fick ett pris som var Cars relaterat, jag tror att det är därför han gillar orientering!

Kusinkalas

Monday, July 29th, 2013

Vi har tur som har en släkting som fyller år på sommaren och vill fira sin födelsedag! Detta år så hade hon valt att ha fina spöken på sin tårta! Lilla G han hade köpt en fin present och ett fint kort till sin mosin!

Lilla G han passade på att bada i poolen när vi var på kalaset! Varmt och skönt var det. Sonen passade på att få sin första kallsup där!

Lilla G rider islandshäst

Monday, July 29th, 2013

Flygplan, nya favoritfordonen

Sunday, July 28th, 2013

Disney kommer med en ny film här i början av augusti. Planes, man får följa flygplanen i deras liv. Sonen han älskar Planes!

En sommarhälsning i brevlådan

Saturday, July 27th, 2013

När vi kom hem från semestern så låg det ett kort med en Muminfigur i brevlådan!

En ljuvlig kväll…

Saturday, July 27th, 2013

… inte tackar man nej till den här utsikten….

Bästa tillbehören till jordgubbar!

Saturday, July 27th, 2013

Jordgubbsgodis! Jordgubbar, minimarshmallows och jordgubbssocker!

Klättring på Falkberget

Saturday, July 27th, 2013

Vi jobbar hårt för att Lilla G ska gilla att klättra! Vi klättrade på Falkberget här en dag. Det var spännande för Lilla G, men utsikten var det inget fel på!

Arméknivar

Saturday, July 27th, 2013

För några år sedan när jag och mannen var i Zermatt så inhandlade vi en armékniv. Den försvann i mars 2011 när vi åkte till New York, jag plockade ur den ur väskan och la den på en bra plats, sedan har den varit spårlöst försvunnen. Jag önskade mig en ny kniv av mamma och pappa som reser till Zermatt med jämna mellanrum. Före semestern hade jag en rejäl genomgång av alla saker i huset, då jag letade en annan sak, och då dök plötsligt min gamla armékniv upp!

Husvagnsdörr

Saturday, July 27th, 2013

När vi var hos Lilla G:s faster så bodde vi i en husvagn som besök många platser, där hittade jag det här fina klistermärket. Tänk att jag kommer ihåg när Lanternan var den här färgen!