Archive for April, 2013

Vintern rasat utför…

Tuesday, April 30th, 2013

Traditionsenliga bilder från vårt valborgsfirande. Vi grillar svart korv i dålig brasa, lika dålig som den stora brasan vid församllingshemmet. Till detta så drack vi varm Sangria, vad passar bättre än att dricka Sangria när man firar in våren?

Ett nytt diskställ

Sunday, April 28th, 2013

Diskställ är inte så himla vackra. Jag valde att köpa det ni ser på bilden. Det funkar jättebra, jag diskar det mesta i maskinen så det är bara lite småsaker som diskas för hand.

Lunch i aprilvädret

Sunday, April 28th, 2013

Kickbiken körde till Rovön, där satte vi upp vårt vindskydd, det har varit riktigt aprilväder i helgen, så ett extra skydd för eventuella hagel- och regnskurar ville vi ha med. Vi lagade mat på trangiaköket och hade mysigt i solen!

Det är bra med 3 extra hjul när man blir trött i benen!

Sunday, April 28th, 2013

Hjälm, knäskydd, armbågsskydd och en kickbike. Det är bra när man är trött i benen!

Grillade hemmagjorda hamburgare

Sunday, April 28th, 2013

I går så grillade vi hamburgare här hemma. Jag gjorde egna burgare med hjälp av hamburgerpressen. I köttfärsen blandade jag salt, peppar, riven gul lök,  rökt paprika (finns i glasburk i kryddhyllan) och flytande röksmak, sedan så grillade vi våra hamburgare på grillen. Gissa hur goda hamburgarna blev?

Marsmallowspizza till Lilla G

Saturday, April 27th, 2013

När vi var i New York och var på Chokladrestaurangen så såg Lilla G den här fantastiska pizzan med marsmallows på, något blev fel när vi gjorde vår beställning så Lilla G blev utan chokladpizza.

Igår var jag snälla mamman och bakade en marsmallowspizza här hemma. Den blev grymt god!

Äntligen enligt Lilla G!

Saturday, April 27th, 2013

Igår kväll så monterade vi upp vårt stora hoppmonster, det tog bara en timma, betydligt kortare tid än vad jag hade kunnat gissa att det skulle göra! Lilla G han hoppade och hoppade. Tänk att för två veckor sedan så skottade vi fram ringen och idag så var nästan all snö borta!

Idag firar vi!

Friday, April 26th, 2013

Att jag äntligen har fått en tillsvidareanställning!

Äntligen glasverandaväder

Friday, April 26th, 2013

Som jag har längtat efter att få sitta på glasverandan och mysa på kvällarna. Idag var första gången för i år, och tänk, nu kan jag till och med blogga ute på verandan, mannen ha fixat så att det trådlösa nätverket fungerar även här!i

Mer Hello Kitty!

Tuesday, April 23rd, 2013

När vi var i New York passade jag på att utöka min samling med Hello Kitty prylar. Den här gången blev det ett USB-minne. Visst var det sött??