Archive for December, 2010

God Jul

Friday, December 24th, 2010

Önskar vi er alla

Adventsljus

Thursday, December 23rd, 2010

Tänkte visa er mina adventsljus som jag pysslat ihop. Det verkar som att alla lägger ut sina små tomtar redan idag. Min lilla tomte får ni vänta på till i morgon då han kommer att komma här på bloggen!

Jul på Lanthandeln

Wednesday, December 22nd, 2010

Om ni råkar ha vägarna förbi Lanthandeln på Nordanå så är det helt klart värt ett besök. Lanthandeln är öppen på sommaren och så strax före jul. Igår var vi där och fikade lite av det fantastiska fikat. Både billigt och gott är det, i en helt fantastisk miljö. Lilla G gillade saften mest.

Snö…………………………………..

Sunday, December 19th, 2010

Snön den bara öser ner här i Norrland…. så här mycket snö har jag inte sett så här tidigt på vintern. Lilla G gillar i alla fall att vara ute i snön och ett platt fall med ansiktet i snön hindrar inte honom från att krypa vidare.

Lucia

Tuesday, December 14th, 2010

Idag har lilla G firat sin andra lucia dag, men förra gången var han ju bara 10 dagar gammal. Idag så blev han invigd i traditionen som alltid funnits hemma hos mig. Luciamorgon ska börja med att man äter lussekatter, pepparkakor och varm choklad framför tv:n där lucia sjunger. Han satt helt förtrollad och tittade på den vackra skönsången som var på tv:n. Sedan började han operation förstöra lussekatt, men vad gör väl det en dag om året!

Titta vad jag har fått…..

Monday, December 6th, 2010

Titta mosinen, vad jag fick i present! Lilla G fick alltså mumins julmugg 2010. Så här mycket gillade han den när han öppnade paketet ;)

I torsdags var det också en stor dag….

Monday, December 6th, 2010

Vår 4:e bröllopsdag, den kom lite i skym undan förra året när vi var på förlossningen och i år så hade mannen viktigare saker för sig. Han blev bjuden på julbord och det var många år sedan sist ;) I alla fall så skickade han fina blommor till mig. En sån där fin ask för små ädelstenar från Iittala, Vitriini heter den!

Idag är det en stor dag……

Friday, December 3rd, 2010

Idag fyller alltså Lilla G 1 år, tänk vad fort tiden går och så mycket han har hunnit lära sig under det här året!

  • Lilypie First Birthday tickers
  • Mulle Mecks lekpark

    Wednesday, December 1st, 2010

    Familjen passade på att besöka en helt fantastisk lekpark när vi var i Stockholm. Mulle Mecks lekpark som ligger i Järvastaden. Alla de miljöer som finns i Mulle Mecks böcker finns uppbyggda här och till och med Lilla G som då var runt 10 månade bara älskade att krypa runt i miljöerna. Om ni har vägarna förbi så passa på att besöka detta ställe. Det bästa av allt är väl att det är gratis!