Archive for November, 2010

Familjen flyttar

Sunday, November 21st, 2010

Familjen har bestämt sig för att bli norrlänningar igen och flyttar från staden till höget tillbaka till staden till vänster på bilden.

Anna Viktorsson har just släppt tyget Stockholm, ett helt fantastiskt tyg tycker jag. Tyget fanns i rött och svart när jag köpte min bit på ROOM på PUB i Stockholm.

Ny kategori

Friday, November 5th, 2010

Som många av mina läsare som känner mig vet så älskar jag att åka till olika Outlet. Jag har gjort en ny kategori där jag tänkte lägga inlägg som handlar om olika outlet som vi har besökt i Sverige.

Lägger in en bild på ljuslyktor som jag fyndade på Färg och forms outlet i Insjön förra sommaren. Tyvärr så finns det outletet inte kvar, men bra var det den enda gången jag hann besöka det.

Pentikrenen

Friday, November 5th, 2010

En av sommarens resor gick till tomten i finska Rovaniemi. Därifrån är det inte långt till Pentikland, Posio, ligger nästan vid gränsen till Ryssland. Mannen i familjen har sedan ett tidigare besök på fabriken i Posio önskat sig den här renen. Den här gången fick han köpa en ren, dock mindre än den han egentligen ville ha. Den pryder nu spiskransen, men ska jag vara helt ärlig så var den mycket finare på spiskransen i stugan. ;)

Tygfondvägg

Wednesday, November 3rd, 2010

Det här har jag inte visat er. Mor och far har gjort en fondvägg i tyg. Dom har använt sig att tyget BRITTEN Hus från IKEA. Tur att dom har ett fantastisk tålamod när dom gör sånt här för det hade visst varit pyssligt att kommar runt stocken i taket och att mönsterpassa tyget i skarven.