Archive for June, 2010

Lilla G:s första midsommar

Sunday, June 27th, 2010

Lilla G firade sin första midsommar i Tallinn på andra sidan Östersjön. Han fick låna mammas krans, det var en riktigt rolig leksak tyckte han, men den fick inte vara på huvudet så länge.

Kungliga bröllopet

Monday, June 21st, 2010

De senaste veckorna har här i Stockholm gått i kärlekens tecken. Kulmen på alla festligheter var i lördags då Viktoria äntligen fick sin Daniel. Självklart så fanns vi utmed kortegevägen. Vi hade supertur och fick platser längst framme vid staketet trots att vi bara kom 1½ timme före. Sedan gick vi fort genom stan så att vi fick chansen att se när Slupen roddes in nedanför slottet.

Jag har måstat lägga in vårt namn på bilderna eftersom att det är vi som äger rättigheterna till dom. Det är problem med att det stjäls bilder från min blogg och sedan hittar jag dom på andra bloggar där det inte finns någon anteckning om var man har hittat bilden.

Lilla G:s första Nationaldag

Sunday, June 6th, 2010

Oj, nu var det länge sedan jag uppdaterade min sida, men jag gör ju bara saker med Lilla G hela tiden och jag vill inte ha en bebisblogg. Men idag så kommer det en bild på vad Lilla G gjorde på sin första Nationaldag, vilken också är hans första namnsdag! Det har vi firat idag, med alla saker som man kan tänka sig göra i Stockholm under Love2010, det kommer fler inlägg vad vi har gjort idag!h