Archive for April, 2010

Vi önskar alla…

Thursday, April 29th, 2010

Mer solskydd till Lilla G

Saturday, April 24th, 2010

Lilla G han skulle ju skyddas väl från solen så det blev ett inköp av en soldräkt och hatt från Zunblock. Riktigt bra fungerade hatten, väl värd sitt pris för den har en dragsko bak så att hatten passar perfekt på det lilla huvudet och kan utökas när huvudet har växt till sig. Hatten satt även kvar när man bar på Lilla G! Han fick även ett par nya solglasögon som passade perfekt på hans huvud, dom var jättebra och han var inte alls irriterad över att behöva ha dom på sig!

Lilla G:s badskor

Saturday, April 24th, 2010

Lilla G fick även ett par badskor när han var på Zara Kids. Söta var dom också, han skulle ha dom när han badade i bassängen på hotellet. Men det var lika halt för honom även fast han hade på sig skorna. Kanske passar dom bättre på stranden i stugan i sommar!

Lilla G har fått nya skor

Saturday, April 24th, 2010

Lilla G fick sitt första par skor när vi var på Gran Canaria, de här supersöta skorna från Zara Kids blev hans. Han står så stadigt när han har dom på sig, någon kanske såg att han hade dom på sig i ett tidigare inlägg.

Solskydd för Lilla G

Saturday, April 24th, 2010

Lite spännande var det att resa med en så liten baby, men det saker som vi hade till honom som var ovärderliga under vår resa var vår Bugaboo Bee vagn men solsuflett och parasoll. solsufletten släpper in luft, skönt i värmen.  Sonen tillbringade många timmar i vagnen unde våra promenader. Solskyddet som ser ut som ett myggnät hör till vår Brio Go vagn men passade även till den här vagnen. Skönt att ha så att han inte får så många solstrålar på sig.

Examen på Babysim

Tuesday, April 20th, 2010

Lilla G han gillade aldrig riktigt Babysimmet, det var lite för varmt för honom i lokalen.

Lilla G fyra månader

Friday, April 9th, 2010

Lilla G har varit ute på sin första semesterresa, han har varit och badat och busat på Gran Canaria förra veckan. Samtidigt passade han på att bli fyra månader gammal. Tänk så mycket som har hänt sedan han föddes. Nu är favoritsysselsättningen att stå upp hela tiden!