Archive for March, 2010

I ARN:s rike

Wednesday, March 24th, 2010

Filmerna om Arn går ju just nu på tv, kom på att jag aldrig visat bilder från i höstas när vi var på en liten tur ner till Arn:s rike.

Lilla G överraskar morfar

Friday, March 19th, 2010


Lilla G han lurade och överraskade morfar idag. Först pratade han med morfar på msn, och sedan så åkte han ut till Arlanda och överraskade morfar med en present på 65-årsdagen!

Royal Palace Sprint

Wednesday, March 17th, 2010

Idag har Lilla G och jag varit och kollat in Royal Palace Sprint, en del av världskuppsavslutningen i längdskidor.  Tävlingen gick alltså runt slottet här i StockholmDet kändes verkligen som om man var på en riktig skidtävling, det grillades hamburgare och folk åkte och provade sina skidor.

Parasoll till BRIO Go

Tuesday, March 16th, 2010

Solen skiner varje dag här i Stockholm och Lilla G och jag tar rejäla promenader varje dag. Solen lyser rakt in i vagnen så vi har varit till babyaffären och kollat in parasoller, Brios parasoll fick jag inte fast på vagnen, men jag hade tur och köpte en parasoll till Bugaboo, det ena fästet funkade på Bugaboo Bee vagnen som vi har som sulky och det andra passade ju perfekt på BRIO Go, vilken tur att jag bara behövde köpa en parasoll.

Grillsäsongen har börjat

Monday, March 15th, 2010

Igår så grillade vi för första gången i år. Snön ligger djup på altanen men grillen fungerade ändå!

Vår på vår gård

Sunday, March 14th, 2010

Våren på gården har hunnit en bit i alla fall, snön ligger fortfarande djup på gården, men intill väggen så har vårblommorna börjat komma upp.

Lilla G:s första besök på Skansen

Tuesday, March 9th, 2010

Lilla G och jag var på Skansen för första gången. Lilla G tyckte inte att det var så jätteroligt, så vi gick en liten promenad och sedan så tog vi båten in till stan igen!

Djurgårdsljus

Friday, March 5th, 2010

Man har under den här veckan lyst upp kända landmärken på Djurgården. Vi packade kamera och stativ och begav oss dit förra lördagen. När vi kom dit så vräkte regnet ner så det var bara att åka hemåt igen. På söndagen gick det bättre och vi fick en massa fina bilder. Har ni vägarna förbi Djurgården i helgen så är det ganska häftigt.

Lilla G och babysim

Thursday, March 4th, 2010

Idag har Lilla G och jag varit på babysim för första gången. Det var riktigt roligt tycker mamma, Lilla G han var ganska likgiltig när han fick gå ner i bassängen för första gången. Här hemma älskar han att bada. Kolla in vilka snygga badbyxor han har fått.