Archive for February, 2010

Lilla G växer så det knakar

Tuesday, February 23rd, 2010

Tänk vad Lilla G har växt sedan han föddes. När vi var på BB så hade han tröjan med nyckelpigor i storlek 50 och den var alldeles för stor. Nu är han en stor kille som måste ha storlek62, på bara 2½ månad har han växt så här mycket!

Nytt tyg på väggen

Monday, February 22nd, 2010

Lilla  G och jag var på utflykt till IKEA en dag, det är ett helt projekt att ta sig dit, buss-pendeltåg-buss, innan man äntligen är framme. Vi köpte i alla fall 2 saker, det här tyget, tycker att det var ganska läckert, och en bricka till Lilla G:s matstol.

Dagens snörapport

Sunday, February 21st, 2010

Dagens snörapport från Stockholm, kommer ni ihåg hur det såg ut den 19 december när jag visade grillen sist. En hel del snö har det kommit sedan dess och i den här staden kan man inte ploga. Plogvallen på vår gata är en Folkvagn bred. Vilket betyder att det bara finns en fil på vägen och det är helt omöjligt att mötas. Men nu äntligen har jag sett att dom börjat lägga upp snö på allmänningar, snölagren är enorma.

Lilla G gillar OS

Wednesday, February 17th, 2010

Lilla G gillar alla guld som vi har fått i OS, här tittar han intresserat på OS-facklan.

Lilla G och semlan

Tuesday, February 16th, 2010

Så här glad blev Lilla G när han för första gången fick se en semla. Han rörde den inte ens med sina små fingrar! Lite roligt var det när vi skulle köpa semlan, då stod en konditor och gjorde semlor så att man fick se på.

Lilla G har varit ute och åkt flygplan

Monday, February 15th, 2010

Lilla G premiär flög förra veckan till Skellefteå. Han undrar varför det stod att han heter Infant på hans boarding pass. Självklart så skötte sig Lilla G perfekt när han fick det söta lejonet av den snälla manliga flygvärdinnan!

Alla hjärtans dag

Monday, February 15th, 2010

Idag är det alla hjärtans dag. Den här fina asken fick jag av mannen! Tänk vad duktig han är på att komma ihåg mig! Så nu ikväll har vi mumsat upp de goda pralinerna <3

Familjen

Tuesday, February 9th, 2010

För er som inte bor i Norra Västerbottens spridningsområde så får ni här se bilden som finns i dagens tidning.

Napp eller tutte?

Monday, February 8th, 2010

Napparna håller på att invadera vårt hem, Lilla G vägrar använda nappen. Jag har gjort allt som står i min makt för att han ska börja gilla nappen, men icke. Det bästa man kan få tröst med är en tom nappflaska.

Äntligen kan jag ha mina ringar

Sunday, February 7th, 2010

Ja, äntligen får jag på mig mina ringar igen. Trots att jag inte gick upp så många kilon när jag väntade Lilla G så åkte mina ringar av i ett tidigt skede, före sommaren, och nu får jag äntligen på mig ringarna igen. Lagom till Lilla G:s dop så gick dom på fingret igen.