Archive for January, 2010

Bandet fixat

Thursday, January 28th, 2010

Nu har jag fixat bandet till dopklänningen, kanske inte så svårt. Ja, jag ska väl inte tycka att det är svårt. Jag tycker i alla fall att det blev fint. Det roligaste var i alla fall att det blev nästan exakt lika långt som det rosa bandet i lådan utan att jag hade mätt det före.

Snöstorm o solglasögon

Wednesday, January 27th, 2010

Snöstormen är på väg in över vår stad, Lilla G sa genast när han hörde det att han skulle ha på sig sina solglasögon när vi gick ut som skydd mot snön. Visst är han cool??

Jag hittade de här fina glasögonen på rea, lite stora fortfarande, men han växer väl snart i dom!

Lilla G:s första lås

Tuesday, January 26th, 2010


Lilla G har fått sitt första lås, ja, vad tror ni han ska ha det till?
Här måste man låsa fast barnvagnen var man än stannar, jättejobbigt. Det är därför Lilla G har fått sitt första alldeles egna lås, detta tillsammans med pappas kabel till cykellåset följer alltid med när vi ska gå på promenad.

Snart dags för dop

Thursday, January 21st, 2010

Snart dags för dop, den vackra släktklänningen ska självklart användas. När den inte används så ligger den i en gammal låda från Göteborgskex. I lådan ligger också ett blått och ett rosa band, det blåa bandet är det ingen rosett på medan det rosa är jättefint. Jag undrar om Lilla G ska få ha ett rosa band istället för ett blått?

Lilla G:s nya mössa

Wednesday, January 20th, 2010

 

Lilla G har fått en ny mössa, hans huvud hade blivit för stort för den lilla mössan som han fick när han var nyfödd. Den första bilden är från den 27 december och den andra är från idag.

Fina tossor

Tuesday, January 19th, 2010

Lilla G har fått de här fina tossorna som håller hans fötter varma när han är ute.

Tovad julboll från Klippans Yllefabrik

Monday, January 18th, 2010

Mamma hade fixat en morgonjulklapp till mig, något som hon visste att jag skulle älska. En tovad julgransboll med nålfiltat mönster från Klippans Yllefabrik. Fatta hur snygg den är, nästan så att man skulle kunna ha bollen i påskriset också.

string - 60 years, 1949-2009

Sunday, January 17th, 2010

I ett av paketen till jul låg den här hyllan från string. Det är en numrerad jubileumsutgåva i guld och palisander.

Nummer 240 av 600 bor numera i vårt kök.

Så här ser det ut när det har flyttat in lite saker i den också! Lilla G ville att hans björn från H&M skulle bo på översta hyllan.

Polarn o Pyret rea

Saturday, January 16th, 2010

 När Polarn o Pyret började sin rea så  var självklart Lilla G och jag på hugget! Hem kom vi med en påse med kläder i storlek 62!

Vi köpte några fina plagg som Gunilla Axén, hon med molntyget, designat. 

Vad jag inte visste var att Gunilla Axén designade Polarn o Pyrets första unisex kollektion och sedan de berömda Polarn o Pyret ränderna!

Lilla G:s första plastkort

Friday, January 15th, 2010

I veckan kom Lilla G:s första plastkort i brevlådan. Självklart måste han börja samla poäng på flyget. Första resan är bokad…..