Archive for the ‘Shopping’ Category

Tredje IKEA-fyndet, skor till Lilla G

Thursday, November 29th, 2012

När vi var i Haparanda så promenerade vi över gränsen till köpcentret som ligger där. Ryktet sa att man kunde köpa billiga vinterskor där. När vi kom in på den stora matvarubutiken så var dessa skor det första som man såg när man kom in i butiken. Det var ungefär halva priset på skorna i Finland.

… norrut, Haparanda, IKEA

Monday, November 19th, 2012

Efter teatern i lördags så åkte vi alltså de 25 milen till Haparanda. Där gjorde vi endel fynd, både på IKEA och på köpcentret på Gränsen som ligger i Finland. De här fina tejprullarna tyckte jag var ett bra fynd. Det kommer fler bilder på fynd. Vi sov över på Svefi, tror jag att det hette, ett hotell som var ganska bra pris på och rummet var bara för mycket, men coolt. Ett bra tips på boende i Haparanda.

Hus i inredningen

Thursday, October 25th, 2012

Hus verkar vara en av de stora sakerna i inredningen just nu. Så himla många ljus har inte jag i min inredning, men jag kom på dessa vackra muggar som jag köpte på Iittala i Amsterdam 2008, det är muggar som gavs ut i en begränsad utgåva på 500 muggar. Jag hade tänkt att visa min mammas fina kuddar som hon har i den gröna soffan i stugan, men jag kan inte hitta bilden nu, den är helt borta, eller så var det så att jag tog ingen bild på den i år….

Edit: 2014-02-24 Hittade den här bilden från 2011 på ett gammalt minneskort!

Karottunderlägg

Wednesday, October 17th, 2012

I måndags när jag var i Umeå passade jag på att shoppa lite på Lagerhaus. En av sakerna jag köpte var det här coola karottunderlägget. Absolut roligast var etiketten på kartongen, “tänk på att varma kärl kan missfärga karottunderlägget”. Undra vad de hade tänkt att man skulle ställa på underlägget?

Rea-fynd från H&M Home

Thursday, October 4th, 2012

Mannen har varit på tjänsteresa i Stockholm i veckan. Han kom hem med en fin påse till mig. I den påsen låg två jättefina kuddfodral. Billiga var dom, så det var ett jättefynd. Fyndet tog lång tid att stryka, 19 volanger var det på den lilla kudden.

Nya sommarskor

Sunday, April 15th, 2012

Idag så var familjen på den nya butiken som öppnat, den där man alltid kan köpa 3 och betala för 2. Jag köpte i alla fall tre par nya skor, två par ballerina och ett par “fin-gummi-stövlar”. Jag tror på att det ska bli en bra sommar. Lilla G han har sedan tidigare fått nya biilll skor, men det är en helt annan historia, den tar vi någon annan gång….

Påstrykbara märklappar med DYMO

Tuesday, March 20th, 2012

Jag hittade den här kasetten till min DYMO när jag skulle köpa vanligt märkband.

Det är alltså ett IronOn märkband till DYMO, man skriver valfri text på sin maskin och trycker sedan ut den.

Därefter så ska man plocka fram strykjärnet och stryka fast den på klädesplagget som ska märkas.

Det känns ju som en klockren produkt, man kan skriva ut vad som helst och märka sina textilier med.

Vad jag kände var lite jobbigt var att man skulle stryka tre gånger på etiketten innan den fastnat ordentligt och den ska svalna mellan. Det känns inte så effektivt.

Tidningsljus

Monday, March 19th, 2012

Jag gillar GRANIT, det finns så många fina saker där. Mitt senast besök på GRANIT resulterade i dessa två ljuslyktor. Lyktorna heter tidningspapper, jag gillade verkligen mönstren. Jag hade tur, lyktorna var nedsatta till 5:-/st det tycker jag var ett riktigt fynd.

Fredagsmys i sjukstugan

Friday, March 9th, 2012

Ja, sitter här fredag morgon och läser i mitt bokreafynd Fredagsmys. En majoritet av familjen har varit och är sjuka under Sportlovet så jag tänkte att något gott och roligt skulle vi väl i alla fall få i veckan. Den här boken verkar vara en riktigt bra bok med många smarriga recept som kommer att användas flitigt i familjen.

Idag gick jag förbi på tygaffären….

Wednesday, February 29th, 2012

… och därifrån kommer man inte utan några tyger. Undra om det är någon av mina pojkar som kommer att bli lycklig när han får se vilka tyger mamma köpt?