Archive for the ‘Alla Hjärtans dag’ Category

Bokmärkeshjärta

Wednesday, February 13th, 2013

Gömmor fulla med kärlek

Monday, February 11th, 2013

Jag gjorde några fina gömmor som jag fyllde med geléhjärtan. Det blir roligt att öppna dessa gömmor på Alla hjärtans dag.

Pärlhjärtan

Sunday, February 10th, 2013

Jag har pysslat ihop några pärlhjärtan. Jag gjorde på samma sätt som jag gjorde i påskas då jag gjorde påskägg. Lätt och riktigt fint!

Alla Hjärtansdag 2012

Tuesday, February 14th, 2012

Kärleken spirar i Mumindalen. Idag så äter vi och massor med goda geléhjärtan.

Kommer ni ihåg bilden från förra året? Lilla G åt och åt och åt geléhjärtan. I år fick jag muta honom med två hjärtan för att han över huvud taget skulle ta på sig tröjan jag ville att han skulle ha på sig.

Bröllopsminnen - Love 2010

Monday, February 13th, 2012

 

När Kronprinsessan gifte sig så var jag väldigt dålig på att blogga. Vi hade i alla fall en hel massa trevliga och varma dagar i Stockholm. Hela Stockholm gick i kärlekenstecken. På själva bröllopsdagen hade man dekorerat fasaden på Grand Hotel med dessa vackra blomsterhjärtan. 

Det var många företag som delade ut gratis smakprover, bland dessa gratissaker fanns Plopp med.

Visst är det riktigt rolig med den här texten på Plopp istället för den riktiga texten? Jag såg att Ica sålde sånna här chokladbitar nu också, kärleken får spira så här i Alla Hjärtansdagstider.

Godisar med kärleksfulla meddelanden

Friday, February 10th, 2012

Ett lite gulligt amerikanskt godis. På godisarna finns det olika meddelanden som är väldigt kärleksfulla ;9 Köptes på den stora blå matvaruaffären, i deras amerikanska hylla kan man hitta många roliga saker.

Kus på er….

Thursday, February 9th, 2012

Jag börjar med mitt alla hjärtansbloggande redan idag. För någon dag sedan hittade jag den här kaffegarneringgrejen i min blandade låda i köket. Självklart passade jag på att göra en muminkärleksmugg med kaffe där jag garnerade drycken med choklad ;) Kus är alltså holländska och betyder puss/kyss. Jag köpte den där grejen i Amsterdam för en massa herrans år sedan tillsammans med Iittalas stadsmuggar från Amsterdam.

Alla Hjärtans dag

Wednesday, May 18th, 2011

Ja, bättre sent än aldrig. Här är en av de presenter jag fick av S till Alla Hjärtans dag, eller rättare sagt så fick jag dom långt före eftersom att jag råkade öppna paketet när det kom med posten.

Röda gelehjärtan är smaskens!

Monday, February 14th, 2011

Vi önskar alla vi känner en underbar Alla Hjärtans dag och Lilla G skickar röda gelehjärtan som han har slickat på till alla han känner! Han hade minst ett hjärta i varje hand och två i munnen under tiden jag fotade honom inför Alla Hjärtans dag!