Archive for the ‘Lounge’ Category

Lilla G är vikarie

Monday, February 21st, 2011

Lilla G är vikarie idag. Målaren är sjuk och då tyckte Lilla G att arbetet inte skulle stå stilla så han satte på sig sina målarkläder och hoppade in som vikarie!

Tyllampa

Sunday, January 16th, 2011

Har länge funderat på vilken lampa jag skulle vilja ha i vår lounge, det gamla sovrummet som blivit tv, film, tv-spel och spelrum. Min önskan har varit en Kartell Bourgie, men mannen tror att jag skulle bli less på den så fort och sedan är den allt för dyr.

För någon dag sedan kollade jag på bloggen Livet i Norrlans och där kollade Linn på olika lampor. Hon var sugen på att köpa en lampa med tyll, liknande den här. Då tänkte jag att en sådan kan jag väl göra själv.

Lampfoten köpte jag på Granngården för 50 kr, mamma hade tyllgardiner från IKEA, jag använde en till lampan, 17,50 kr och skärmen hade jag köpt tidigare på rea. Så jag gjorde alltså den här skönheten för 100kr! Ett tips om någon ska försöka sig på det här är nog att ha något lager av annan tyll än den från IKEA. IKEAS tyll är ganska mjuk, jag hade velat ha lite mer stärkt tyll som är lite lättare att forma.