Archive for the ‘Hos någon annan’ Category

Pysselpappa

Wednesday, October 19th, 2011

Det är inte bara jag som är pysslig i min familj, även min pappa har en liten pysslig ådra. När jag var och hälsade på så fick jag se den här sänggaveln som han har pysslat ihop! Den blev riktigt fin ;)

Sommarfondue

Saturday, August 6th, 2011

Idag har vi ätit fondue, en rätt som vi åt på nyårsafton när jag var liten. Samma sak varje år ;) Fondue är för mig en typisk vinterrätt, men vi har under några år haft som tradition att äta det under semestern i stugan. I dag så åt vi det hemma i vårt uterum. Men bilderna från årets fest blev inte så bra så jag väljer att visa bilder från förra året.

Nya Bron Över Älven

Thursday, July 7th, 2011

Nu är snart den nya bron över älven på plats och vi har fått en ny vacker träbro att titta på i staden. Familjen Lindgren har fotat den här bilden från sin balkong där dom fått följa arbetet att få spannet på plats på mycket nära håll.

Tygfondvägg

Wednesday, November 3rd, 2010

Det här har jag inte visat er. Mor och far har gjort en fondvägg i tyg. Dom har använt sig att tyget BRITTEN Hus från IKEA. Tur att dom har ett fantastisk tålamod när dom gör sånt här för det hade visst varit pyssligt att kommar runt stocken i taket och att mönsterpassa tyget i skarven.