Archive for the ‘Lilla G’ Category

Simskolestart

Saturday, August 24th, 2013

Lilla G har börjat med sin första idrottsaktivitet. Han har börjat simskola. Här är han på sin första lektion, det här med simglasögon är inte riktigt hans grej…

Lilla G på Barnklubben

Monday, August 5th, 2013

Lilla G var på Barnklubben en dag och spelade minigolf. Känns på något sett som att cirkeln är sluten nu!

Havsbad

Monday, August 5th, 2013

Vi testade att bada i havet, tänk att man glömmer hur skönt det är att bada i havet! Lilla G han badar gärna på land (i poolen) eller i hus (på äventyrsbad), men han trivs också som fisken i vattnet i havet! Han älskar att åka den gula rutschbanan på havsbadet!

Sonen målar en bock

Monday, August 5th, 2013

Sonen har under sin uppväxt kollat in målaren åtskilliga timmar. Nu har han gjort debut som målare själv. Han passade på att olja in en bock under tiden pappan oljade in altaner. Sonens måleri gick väl sådär, han hade oljat in sig själv också med den svarta färgen!

O-ringen 2013 i Boden

Monday, July 29th, 2013

Vi passade på att uppleva O-ringen i Boden, sonen sprang miniknat tillsammans med morfar och är något stolt över att han har gjort. Han fick ett pris som var Cars relaterat, jag tror att det är därför han gillar orientering!

Vattenpistol

Wednesday, July 24th, 2013

Lilla G har under en längre tid velat ha en vattenpistol, nu när det är sommar och semester så var det dags. Vattenkrig är roligt!

Orienteringspremiär för Lilla G

Sunday, June 30th, 2013

Lilla G han var på orienteringstävling idag. Han undrade när springtävlingen skulle börja. Men om jag förstod det rätt så vann han sin klass, det var bara han som startade i den!

Sommaravslutning på förskolan

Monday, June 17th, 2013

Sommaravslutning med tårta och vacker sång på förskolan i kväll!

Sjörövarspaning på Stegaberget

Monday, June 17th, 2013

Vi besteg Stegaberget och spanade efter sjörövare där. Sonen och mannen åt även sin hamburgare högst uppe i utkikstornet!

Fiske på bryggan

Monday, June 17th, 2013

Lilla G han prövade sitt nya metspö, det var inte alls lika roligt som kastspöet som finns i stugan och ingen fisk fick han heller, trots att han hade både krok och mask….