Archive for the ‘leksaker’ Category

Ännu ett Monopol-spel

Saturday, May 18th, 2013

Min samlig med Monopol-spel har utökats med ett Cars-Monopol. Gissa om sonen var lycklig när han fick se det. Trots att han är alldeles för liten för att spela det här spelet så hängde han med riktigt bra, han fick köra bilar och flytta bilar framåt på spelplanen!

Racerbana i badkaret

Saturday, May 18th, 2013

Jag visade er tidigare att Lilla G fått fina bilar som kan köra i badkaret. Till det sättet finns också en bana, det är jätteroligt när bilarna kör i vattnet och tävlar!

Clown-Memory

Tuesday, May 14th, 2013

Det här var ett riktigt roligt spel som jag inhandlade i Mora. Sonen gillar att spela spelet om han får vinna!

Sångbok med musik

Sunday, April 14th, 2013

I går morse så hade mina pojkar en sångstund. De sjöng väl valda låtar ur den här boken, boken har även en musikspelare så att man som förälder kan sjunga rätt melodi!

Badbilar

Monday, March 18th, 2013

Lilla G han har fått några nya bilar, dessa bilar som kör i vattnet är nya favoriter.

Nalle Klix bor hos oss nu…

Sunday, March 10th, 2013

Nalle Klix är Lilla G:s nya nalle. Den fick han göra på Build a Bear. Det var en helnöjd kille som kom ut med sin alldeles egna björn från affären.

Förkalas för favoritmosinen

Thursday, July 19th, 2012

Igår hade vi ett litet förkalas, Lilla G:s favoritmosin fyller snart år och han ville bjuda henne på mat och tårta. Till maten så serverades bland annat egenodlad ruccola. Tårtan var supergod. Lilla G hade självklart en present till Favoritmosinen, det var ett råttfällaspel med stora prinsessor, lätta att greppa. Mosinen och Lilla G testade att spela ;)

Bilar, bilmatta och bilbanor

Saturday, July 14th, 2012

Bilarna har en stor del av vårt liv, i alla fall sonens liv, men det speglar allt vi pratar om och leker med. Ny bilmatta med bilarna finns såklart här hemma, massor av bilar som vårdas ömt, eller kastas runt. Men de sorteras flitigt och ställs på långa rader. Jag tror att vi har Kylarköping här hemma….

Reseförvaring för biiillarna

Monday, June 4th, 2012

Sonen hittade den här förvaringen till sina bilar ute på glasverandan. Förpackningen har tidigare innehållit strumpor med bilar på. Han blav så glad när han såg den och stoppade genast ner sina bilar i den. Dragkedjan hade han lite svårt att stänga.

Virkpyssel….

Friday, May 11th, 2012

Det har ju varit ganska lite tid för pyssel för min del. När jag väntade Lilla G så massproducerade jag små fina amigurumidjur. Djuren som jag hade i mobilen i Lilla G:s vagn har tvillingarna som föddes i februari fått och jag tror att dom hänger så fint i deras vagn nu.

En av mina kompisar har idag fått en liten kille, alldelse perfekt längd och vikt och något ska jag ju göra till den bäbisen också. Jag hade sett det här fina mönstet på skallra i en av mina böcker. Som vanligt så följde jag ju inte mönstret och efter ett tag så kom jag på att jag nog var lite ringrostig i det här med virkandet.

Så här blev det färdiga resultatet. Ett litet lejon för den som inte ser det ;) Sonen gillade skallran och har nu lekt in den, det var inte lätt att fota honom med den för han höll den aldrig stilla.