Archive for the ‘Husets lilla toa’ Category

10-Gruppen på toapapperet

Sunday, June 21st, 2009

En av de stora jättarna som gör toapapper har tillsammans med 10-Gruppen lanserat toapapper med mönstren Sticks och Treviso på. När jag hittade det på affären var jag bara tvungen att köpa en förpackning. Men det blir inte något vardagspapper på toan.

Tvålfat från Royal Copenhagen

Friday, May 15th, 2009

Egentligen är det ju ett kaffefat. Men jag använder det på toaletten i stället. Jag hade 11 koppar Blå Blomster från Royal Copenhagen. Det har varit svårt att få tag i fler, men tillslut hittade jag en på Kastrup. När jag kom hem så upptäckte jag till min förskräckelse att koppen och fatet var större än de övriga i samlingen. Så det fick bli ett tvålfat i stället. Jag hittade senare en kopp till på Antikmässan, så den samlingen är också komplett nu.

IKEA:s gardinringar

Friday, March 27th, 2009

Man kan använda IKEA:s gardinringar till många saker. Knoppen på vår toa kommer från IKEA och den är ganska stor, det är helt hopplöst att hitta några saker som man kan hänga upp handdukarna med, men tillslut var det någon som kom på att jag skulle använda gardinringar.

God lukt

Wednesday, September 3rd, 2008

Jag gillar verkligen dofterna som dessa Ralph Lauren parfymer ger. Den gröna är gammal och är väl använd, den luktar fantastiskt gott.  Den lila hade jag på vårt bröllop så den används bara på bröllopsdagarna. Den oranga är nyast och också favoriten numera, används till vardags.

Lexington

Monday, August 18th, 2008

På min lilla toalett hänger just nu ett par röda Lexingtonhanddukar. Så vackra så vackra, inköpta i Helsingfors.