Archive for the ‘Husets stora sovrum’ Category

Hemtex kopia på Polo

Sunday, October 5th, 2008

De här örngotten köptes också igår för halva priset. Det är ganska kul att Hemtex har ett märke som är nästan som Ralph Lauren Polo, och att dom på sina förpackningar skriver att det här har inget med Ralph Lauren att göra.

Denna får sitta kvar

Tuesday, September 16th, 2008

Denna gardin som satt i sovrummet får sitta kvar i det nya rummet. Den kommer från Marimekko och fanns i flera olika färger när den var ny.

Min nya bloggplats

Saturday, September 13th, 2008

I vårt gamla sovrum har vi inrett ett litet rum med soffa och bokhylla, det skulle bli ett nytt arbetsrum, men det här var vad vi fick ihop, jag fick en liten ny bloggplats.

I morgon får ni se hur resten av rummet har blivit.

Masker

Wednesday, September 10th, 2008

Dessa masker har jag inhandlat i Venedig, otroligt vackra där de hänger bredvid vår säng.

Dimmern är monterad

Sunday, August 24th, 2008

Ni som följer mina shoppingäventyr kanske minns att när jag skrev om den här lampan så önskade jag mig en dimmer, den har min man monterat idag. Det blev riktigt bra.

Oj, så tokigt det kan bli ibland

Sunday, August 24th, 2008

Idag så tog vi oss en tur till det stora Blå varuhuset vid E18. Katalogen kom ju tidigare i veckan och jag har småbläddrat lite i den. Så här såg det ut när vi kom ut, trots att det inte fanns så mycket jag skulle köpa.

        

Vinäger och oljeset           Kryddlåda   

         

Sovrumslampa                  Lampa i vardagsrummet

Strykbordet

Saturday, August 16th, 2008

Man blir så glad när man ska stryka och tar fram det här strykbordet med överdrag från 10 Gruppen. Jag älskar det här tyget.