Archive for the ‘morsdag’ Category

Fathers day 2013

Sunday, June 16th, 2013

Ja, idag är det fathers day i det stora landet i väster. Det är riktigt bra att kunna fira dessa dagar två gånger per år!

Morsdag 2013

Monday, May 27th, 2013

Lilla G han hade varit och köp en fin blomma till mig igår. På väg hem från affären passade han på att plocka en maskros också!

Morsdag 2012

Sunday, May 27th, 2012

Dagens morsdag firades i ett alldeles fantastiskt väder i mor och fars stuga. Sonen och mannen hade varit och köpt ett paket till mig. Som vanligt så är sonen inte så duktig på att behålla hemligheter, han berättade att det var en klockan. Det var inte vilken klocka som helst, det var en klocka som sonen själv valt till mig ;)

Till middag så serverade jag grillad lax med potatis från ugnen och min goda romsås och till det en god sallad ;)

Morsdagsvin

Sunday, May 20th, 2012

Igår så delade jag och mannen på den här vackra flaskan med vin.

Det var ett jättegott vin som jag fick på min första morsdag 2010. Mannen hade köpt den på Gardemoen i Oslo. Vinet var sött och gott och alldeles perfekt.

Farsdag nr2

Sunday, November 13th, 2011

Idag har både Lilla G och jag försökt få våra pappor att ha en så bra dag som möjligt. Lilla G började med att ge sin pappa en fin present i morse när han kom till vår säng. Jag väckte honom vid 8-tiden. Han hade haft en lång kväll igår. Sedan gick vi ut till lekparken, det tyckte pappa var jättekul, eller sonen tyckte det var kul. Sedan hade jag gjort mat och hemmabakad tårta för att fira min pappa.

Morsdag 2011

Sunday, May 29th, 2011

Idag blev det Morsdagsfika och middag i stugan hos mamma och pappa. Vi, de andra, fick kaffe i de här fina kopparna som kommer från pappas föräldrar.  Jag tycker att dom är riktigt somriga. Lilla G han har varit snäll som en ängel hela dagen ;) eller rättare sagt lika busig som vanligt…..