Archive for the ‘Husets hall’ Category

Orrefors Light Shadow Loop

Thursday, October 1st, 2009

Kommer ni ihåg för ungefär ett år sedan när jag köpt min Orrefors Light Shadow swirl, i alla fall så en morgon för någon vecka sedan när jag skulle tända den så gick den sönder. Tråkigt, tråkigt med en så dyr lampa.

Det var bara för mig att ge mig ut och leta en ny lampa, på den affären jag var så fanns det bara den här loop och den med stjärnor på. Jag funderar på om dessa lampor också ingår i den nya lagen om glödlampor?? I så fall måste man ju börja hamstra lampor. Tråkigt om det är så, tänk om man köpt den dyra fina sladden till eller den fina lampskärmen som så fint reflekterar mönstret på lampan…..

Galgarna i hallen

Sunday, October 5th, 2008

Gillar verkligen dessa galgar som hänger i vår hall. Det är så vackert med trägalgar. Tänk när Perssons Gossekipering fanns i Skellefteå.

Orrefors Light Shadow swirl

Sunday, September 28th, 2008

Den här lampan har länge funnits på min önskelista, igår köpte jag den inne i stan.

Se så vacker den är när den hänger i vårt vackra blyinfattade fönster i hallen.

Äntligen börjar det….

Thursday, September 18th, 2008

Ikväll börjar det äntligen. Famlijens kamp om vem som ska hålla på det bästa elitserielaget. Jag håller på Skellefteå medan S. håller på Brynäs. Men vi brukar för det mesta vara vänner. Jag vet hur det känns att vara 1 av 3 som hejar på AIK i Läkerol arena i Gävle.

Kvällens match mot Rögle ses via datorn på den stora duken.

Marimekkoväskor

Tuesday, September 2nd, 2008

Jag älskar Marimekkos  väskor, den prickiga är den första av den nya modellen som jag köpte, sedan så fick jag den gråa i julkapp och den sista köpte jag i helgen i en butik i Gävle. Det är tur att man har en förstående och hjälpsam man som insett att det är billigare när han köper väskan i Finland än när jag ska köpa den i Sverige. Men den sista hittade han inte i Helsingfors trots att han letade. Han hittade bara en väska till Mamma Färg, den är lagd på brevlådan idag äntligen, så den borde komma snart.

Gökuret

Saturday, August 23rd, 2008

Det här gökuret finns i vårt hem, det fanns här innan jag flyttade hit och är en av de få saker som finns kvar. Såg på någon annan blogg att det var inne med gökur i olika färger, det här får räcka hemma hos oss.