Archive for the ‘pyssel’ Category

Bakbord=pysselbord

Monday, August 5th, 2013

Jag har varit ute efter ett bakbord att ha som pysselbord på köksbordet. När sonen ska måla eller pyssla så blir det färg överallt och för att skydda bordet tänkte jag att ett bakbord skulle vara perfekt. När jag öppnade vedbodörren i stugan så såg jag ett bakbord, såg ut som ett slöjdalster, mannen fick lacka bordet och nu kan sonen pyssla på med smutsiga saker utan att köksbordet blir fult!

Recoloritz - magiskt, fantastiskt, praktiskt

Wednesday, May 1st, 2013

Hittade den här fantastiska saken i Paris. Det är Cars-bilder som man kan färglägga med de speciella pennorna. När man är färdig, vilket är ganska snabbt för Lilla G, så kan man tvätta bort färgen med en våt svamp och återanvända bilderna! Perfekt!

Påskäggspyssel

Tuesday, March 26th, 2013

Mer pyssel, vi har pysslat ihop en massa påskägg. Titta så fina de blev ;)

Gjutna chokladmuffins

Tuesday, March 26th, 2013

Många roliga saker köpte jag i USA, en av de sakerna var dessa formar som man gjuter chokladmuffins i. Jag sprang av misstag på en STOOOR pysselaffär när vi var i Orlando i somras, som tur var fanns en affär i samma kedja på Manhattan, så dit gick vi och shoppade pysselsaker. Idag så har Lilla G och jag gjutit chokladmuffins, vi använde oss av Candy Melts, det är pellets i olika färger. Riktigt fina blev de, Lilla G fyllde genast sin muffins med m&m som han gillar så mycket!

Ett pyssel som jag alltid önskat mig…

Wednesday, March 20th, 2013

När jag var lite så önskade jag mig en sån här mojäng. Nu har Lilla G fått en, riktigt roligt hade han när han lekte med leran.

Pärlfåglar

Tuesday, February 19th, 2013

Hittade det här pysslet på en blogg. Jag gjorde några fina fåglar som hänger ute i min buske nu. Visst var det här pysslet riktigt fint?

Bokmärkeshjärta

Wednesday, February 13th, 2013

Gömmor fulla med kärlek

Monday, February 11th, 2013

Jag gjorde några fina gömmor som jag fyllde med geléhjärtan. Det blir roligt att öppna dessa gömmor på Alla hjärtans dag.

Pom Pom hemma hos oss

Saturday, January 26th, 2013

Vi har också hakat på trenden med pom-poms i vårt hem. Det var Lilla G som kom hem med den från förskolan en dag. Vad som är oklart är om det är han eller någon annan som har gjort den. Den hänger så fint i vårt kök nu ;)

Julrester: Pappersstjärna

Wednesday, January 16th, 2013

Stjärnor liknande denna har snurrat runt på många bloggar före jul. Här är i alla fall min variant av det hela. jag valde att göra min stjärna av vanligt skrivarpapper, den blev väldigt stadig. Lite jobbigt var det att vika 14 uddar som man sedan satte ihop. Helt klart ett pyssel för skola/fritids, men man måste ha ett stort tålamod för att bli färdig.