Archive for the ‘Skyltar’ Category

Cool Juldekoration

Wednesday, January 6th, 2010

En annorlunda juldekoration finns på Vattenfalls kontor. Lite cool tycker jag att den är. Fatta vilket jättehus dom har sitt kontor i, eller hade, en stor del verkar vara tom.

71/365 Tema 127: Gräs, gräsmatta, gräsbana

Thursday, March 12th, 2009

Under min sportlovstur på Skansen, friluftsmuseét här i Stockholm, hittade jag den här underbara skylten. Det verkar vara en stund till att det ska bli någon gräsmatta på det här stället ;)

Heja Skellefteå AIK!!

Wednesday, March 11th, 2009

Idag måste vi bara heja fram våra hjältar. Hittade den här bilden i mitt arkiv idag, den är fotad för flera år sedan på Gran Canaria! Lite roligt tyckte jag det var när jag hittade det här klistermärket när jag var ute och fotade lite under min tjänsteresa på Gran Canaria.

Billig bensin

Saturday, November 8th, 2008

Något har hänt med bensinpriset. 10,64 det var länge sedan man fick betala så lite för bensinen. Tänk i somras då vi passerade Abisko och var tvungna att tanka. 15,50 per liter, det är dyrt det.

Depeche Mode Baar

Thursday, October 30th, 2008

Hittade den här skylten när jag gick omkring i ett regnigt Tallin idag. DM Baar, det hade varit något att gå på när man var tonåring och gillade den här musiken. För övrigt så är rosen från den skivan som släpptes när jag gillade dom extremt mycket. Vi får väl se om vi kan åka till Arvika och titta på Depeche Mode i sommar.

Tävlingen mest spektakulära kundvagnen har utlysts av mig….

Friday, August 15th, 2008

Den första tävlande hittade jag idag på Coop Forum i Häggvik, Sollentuna. Håll med om att den är en värdig kandidat till priset.

Ännu roligare och mer spektakulär blev den när vi kom ut från affären och hittade denna skylt.

Undra om PET-flaskor fryser och blir spröda på vintern?? Jag lovar att återkomma med fler kundvagnar från denna butik, det fanns fler kandidater till att vinna.

Undra hur man ska köra här?

Sunday, August 10th, 2008