Archive for the ‘Husets nya sovrum’ Category

Wake-up lamp

Monday, March 2nd, 2009

Mannen fyllde nyss år och då fick han en Wake-up lamp i present. Den står där och lyser så fint i vårt sovrum varje morgon. Men inte vet jag om jag blir piggare av att den lyser. Jag köpte den i alla fall på Media Markt, dom hade ett bra pris på denna lampa.

Aurora Borealis från Marimekko

Thursday, January 22nd, 2009

Efter julen hänger gardinerna Aurora Borealis från Marimekko i mitt sovrumsfönster. Namnet betyder Norrsken vilket är ganska häftigt när man vet det.  

Ikeas Billy

Sunday, October 12th, 2008

Vi har länge letat efter en ny sänggavel. Då jag inte ville skruva i den nya tapeten så var den frågan lite svår att lösa. Vi såg på sänggaveln MALM från IKEA men den var för låg, då vår säng är 60 cm hög bara madrasserna.

Sagt och gjort, vi köpte två låga Billybokhyllor 80 cm breda som vi har som gavel, sedan köpte vi två Billyhyllor 40 cm breda som vi satte dörr på som sängskåp.

Vi löste problemet med hyllorna med att vi satte en hylla på lagom höjd och den andra spikade vi fast under och ute vid kanten på hyllan. Bakom finns nu ett stort förvaringsutrymme.

Hemtex kopia på Polo

Sunday, October 5th, 2008

De här örngotten köptes också igår för halva priset. Det är ganska kul att Hemtex har ett märke som är nästan som Ralph Lauren Polo, och att dom på sina förpackningar skriver att det här har inget med Ralph Lauren att göra.

Arbetsrummet som blev sovrum

Saturday, September 13th, 2008

   

 

 

Så här såg arbetsrummet ut innan vi gav oss på det.

Orginaltapeten från 1953 hittade vi under den fina gula som S hade tapetserat.

Så här blev resultatet