Archive for the ‘Vardagshändelser’ Category

Yes, VM-guld

Wednesday, May 22nd, 2013

Mannen firade VM-guldet i måndags med att flyga hem från Stockholm med de tre hjältarna från stadens hockeylag. Jag firar med den här fina kulan fylld med choklad!

Årets bilpresent

Wednesday, May 22nd, 2013

Kommer ni ihåg att förra året fick jag en leksaksbil av sonen i födelsedagspresent. I år hade han och hans far vidareutvecklat bilpresenten. Jag fick en bil till mitt Pandoraarmband.

Äntligen enligt Lilla G!

Saturday, April 27th, 2013

Igår kväll så monterade vi upp vårt stora hoppmonster, det tog bara en timma, betydligt kortare tid än vad jag hade kunnat gissa att det skulle göra! Lilla G han hoppade och hoppade. Tänk att för två veckor sedan så skottade vi fram ringen och idag så var nästan all snö borta!

Inspektion av morfars snöskottning

Sunday, April 21st, 2013

När vi åkte hem från Piteå så svängde vi förbi stugan för att kolla om morfar skottat bort all snö från gården. Lite hade försvunnit, men än fanns det snö kvar!

I kväll hejar vi!

Thursday, April 18th, 2013

Lilla G och jag sitter och tittar på hockey, Lilla G viftar och hejar med flaggan han gjort på förskolan idag!

Vårkänslor och hopp i vattenpölar!

Sunday, April 14th, 2013

Idag så sken solen, vi var ute en stund och hoppade i vattenpölar. Pojkarna i familjen skottade fram delar av studsmattan. Det blev en bra rundbana för den yngre pojken att cykla på!

Souvas på Muurikkan

Sunday, March 24th, 2013

Solen sken även igår, då åt vi lunch ute på gården. Vi stekte souvas, rökt renkött, på Muurikkan. Det är så himla gott! Sonen han längtar efter sommaren, han gick och hämtade springcykeln och körde en sväng!

En härlig vårvinterdag

Sunday, March 24th, 2013

Idag har vi varit ute på en liten utflykt till pulkbacken. Lilla G åkte snowracer och skrattade när det gick fort utför backen. Vi hade med oss lunchen ut, jag hade kokat nyponsoppa, jättelätt att göra, nyonskalsmjöl, vatten, lite socker och en matsked potatismjöl, det var jättegott!

Vi firar St Patricks day

Sunday, March 17th, 2013

Idag har vi firat St Patricks day, Irlands nationaldag. Vi har varit klädda i gröna kläder hela familjen och vi har kramat Nalle Klix lite extra. Vi har även spelat St Patricks lotto, Lilla G vann en gång och jag vann den andra gången!

Lilla G kör moped

Sunday, February 24th, 2013

Idag när det var så mycket vår i luften kom mopeden fram. Lilla G säger att han kör moped när han kör sin springcykel!