Sparka spark

Idag så plockade vi fram den lilla sparken, den fanns kvar här sedan jag var liten. Ni ser den lilla klockan på bilden, den är från min mormor, jag kommer inte håg var hon hade haft den men det är ett fint minne som sitter på min lilla spark och den plingar så fint när man sparkar fram. Lilla G han förstod snabbt hur man skulle göra, men det var tur att vi tog med oss så att vi kunde dra honom på sparken annars så hade vi inte kommit hem idag tror jag.

Vi sparkade till isbanan på Nordanå, den är bäst enligt sonen. Banan som ligger närmast på gymnasieskolan i närheten den var inte alls bra enligt sonen. När man ska åka skridskor måste man ha fika med sig. Jag packade fikat i min fina cykelkorg och spände fast den på sparken, titta så fint det blev.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.