Archive for the ‘Barnprylar’ Category

Recoloritz - magiskt, fantastiskt, praktiskt

Wednesday, May 1st, 2013

Hittade den här fantastiska saken i Paris. Det är Cars-bilder som man kan färglägga med de speciella pennorna. När man är färdig, vilket är ganska snabbt för Lilla G, så kan man tvätta bort färgen med en våt svamp och återanvända bilderna! Perfekt!

Kapten Krok-sugrör

Sunday, April 7th, 2013

När man har picknick bredvid ett piratskepp så måste man ha ett Kapten Kroksugrör. De här sugrören är jättesmarta, man skruvar fast figuren på en vanlig läskflaska och sedan ner med sugröret. Det blir alltså inget spill från flaskan ;)

Sonens pistmaskin

Tuesday, February 19th, 2013

Sonen har en hel del fordon. Pistmaskinen står i vanliga fall på titthyllan i sonens rum. Men en dag så fick den följa med ut i slalombacken.

Vovva lar sig cykla

Sunday, July 1st, 2012

Jag har fortfarande en amerikansk dator utan tre bokstaver, det gar bra for min att skriva, sa bra att jag skriver fel nar jag skriver pa Iphone och nar jag skriver for hand :)

Idag var det dags for Vovva att lara sig cykla, Lilla G han har fortfarande svart for att beharska cykeln, han har ju nastan inte tranat. Men nar han skulle trana idag tyckte han att vovva skulle cykla istallet for han sjalv.

Var lilla apa

Wednesday, June 27th, 2012

Nagon kanske har sett var lilla apa pa nagon tidigare bild. Vi har en liten hjalpreda som hjalper oss att bara saker och samtidigt haller han fast sonen. Vi har en liten smitare till son, och fort springer han ocksa nar han far upp farten. Jag hittade den har apan pa Wallmart och efter vi kopt den sa gar han garna i koppel. Har sett manga andra barn pa Disney som gor det ocksa. Tank sa hemskt om man skulle tappa bort honom i myllret dar. Men jag sag hur snabba personalen var nar de upptackte ett ensamt barn. Genast var det en kvinna i personalen som var ute pa omradet som fragade var mamman var och vantade tills hon fick se att mamman och pojken horde ihop.

Regnskydd till barnvagnen

Saturday, June 23rd, 2012

Som ni har sett sa har vi med oss var egen barnvagn. Ett smart drag har det visat sig. Om man hyr vagn pa parkerna kostar det 15$/dag. Sedan ar det valdigt bra att ha vagnen nar man ska ga pa outlet och andra affarer. Det har inlagget skulle handla om det fantastiska regnskyddet som vi har till var vagn, ett helt vanligt som man har i Sverige. Men amerikanerna ar som tokiga i det och sager att det ar det mest fantastiska som dom har sett :)

Reseförvaring för biiillarna

Monday, June 4th, 2012

Sonen hittade den här förvaringen till sina bilar ute på glasverandan. Förpackningen har tidigare innehållit strumpor med bilar på. Han blav så glad när han såg den och stoppade genast ner sina bilar i den. Dragkedjan hade han lite svårt att stänga.

Ute på tre hjul

Monday, May 28th, 2012

Nu kan sonen bege sig ut på egna äventyr med sina tre nya hjul. När vi kom till stugan på morsdag så stod det en alldeles sprillans ny trehjuling och väntade på Lilla G på altanen. Han blev så glad, men han måste träna på att cykla.

Virkpyssel….

Friday, May 11th, 2012

Det har ju varit ganska lite tid för pyssel för min del. När jag väntade Lilla G så massproducerade jag små fina amigurumidjur. Djuren som jag hade i mobilen i Lilla G:s vagn har tvillingarna som föddes i februari fått och jag tror att dom hänger så fint i deras vagn nu.

En av mina kompisar har idag fått en liten kille, alldelse perfekt längd och vikt och något ska jag ju göra till den bäbisen också. Jag hade sett det här fina mönstet på skallra i en av mina böcker. Som vanligt så följde jag ju inte mönstret och efter ett tag så kom jag på att jag nog var lite ringrostig i det här med virkandet.

Så här blev det färdiga resultatet. Ett litet lejon för den som inte ser det ;) Sonen gillade skallran och har nu lekt in den, det var inte lätt att fota honom med den för han höll den aldrig stilla.

Gammal teknik

Tuesday, May 8th, 2012

vi har intreoducerat kasettbandet för sonen. Vi hittade en låda med mina gamla kasettband. I den lådan fanns det band med många av hans favoritfigurer.  Sagt och gjort, bara att leta reda på en bandspelare. Som tur var hade jag sparat på min pappas gamla klockradio.

Och så här hittade jag sonen sittande lyssnande på bandet. Han satt nog och väntade på att det skulle komma bild på något ställe på apparaten ;)