Archive for the ‘Prylar’ Category

Kolsyremaskin för utflyktsbruk

Sunday, June 23rd, 2013

Jag hittade den här smarta prylen, riktigt bra att ha med sig när man ska ut på äventyr!

Fiiiiina pennor

Friday, May 17th, 2013

När vi var i Paris så köpte jag mig två fina pennor som ingen ska kunna stjäla av mig!

Hur många kartor behöver man för att komma rätt?

Tuesday, May 14th, 2013

Tre har jag kommit fram till, traditionell kartbok, Iphone med GPS och en handhållen GPS. Med alla dessa i bilen så kan man inte komma fel ;)

Tågbanan

Wednesday, May 1st, 2013

Jag har glömt att visa er Lilla G:s tågbana som han fick i julklapp. Förr i tiden så byggde, byggde och byggde vi tågbanor på golvet som gick sönder hela tiden när Lilla G försökte köra tåg. Efter ett besök på barnkliniken stod saken klar, vi skulle bygga en fast tågbana. Vid ett besök på IKEA inhandlade vi två bord som vi limmade fast banan på och numera har vi inga problem med att banan går sönder och vi har en glad son och glada föräldrar!

Kapten Krok-sugrör

Sunday, April 7th, 2013

När man har picknick bredvid ett piratskepp så måste man ha ett Kapten Kroksugrör. De här sugrören är jättesmarta, man skruvar fast figuren på en vanlig läskflaska och sedan ner med sugröret. Det blir alltså inget spill från flaskan ;)

Gjutna chokladmuffins

Tuesday, March 26th, 2013

Många roliga saker köpte jag i USA, en av de sakerna var dessa formar som man gjuter chokladmuffins i. Jag sprang av misstag på en STOOOR pysselaffär när vi var i Orlando i somras, som tur var fanns en affär i samma kedja på Manhattan, så dit gick vi och shoppade pysselsaker. Idag så har Lilla G och jag gjutit chokladmuffins, vi använde oss av Candy Melts, det är pellets i olika färger. Riktigt fina blev de, Lilla G fyllde genast sin muffins med m&m som han gillar så mycket!

LEGO-kalender

Wednesday, March 20th, 2013

LEGO-kalendern fick också följa med oss hem. Jag tycker att den var riktigt rolig.

Hembakade m&m-kakor

Wednesday, March 20th, 2013

Lilla G och jag bakade m&m. Vi använde oss av formarna som jag köpte i USA. Ni vet, flest pepparkaksformar vinner….

Så här blev resultatet. Riktigt smarriga…

Färskpressad apelsinjuice

Wednesday, January 16th, 2013

I januari så brukar apelsiner vara billiga. Vi passade på att köpa en massa apelsiner för en liten penning och plockade fram juicepressen som stått i gömmorna i en hel massa år. Tror att mannen fått den i julklapp långt innan vi träffades.

Vattenkokare

Wednesday, January 16th, 2013

Ännu fler julklappar, vi fick oss en fin vattenkittel i julklapp. Den fungerar jättebra istället för vattenkokare när man har induktionshäll.